Werken bij Kraamcentrum DAT

 

Kraamcentrum DAT is op dit ogenblik op zoek naar leuke, enthousiaste collega’s in de volgende regio’s:

Hoeksche Waard, Barendrecht & Drechtsteden

Voor de regio Hoeksche Waard zijn we op zoek naar gediplomeerde kraamverzorgenden. We werken conform de CAO Thuiszorg en bieden je een leuke baan binnen een groeiende regio aan. Ben je in het bezit van een rijbewijs en heb je interesse stuur dan een brief naar: Kraamcentrum DAT, Laning 10e, 3297 TB, Puttershoek t.a.v. Karin Visbeen.

Voorne-Putten

Voor de regio Voorne-Putten zijn we op zoek naar gediplomeerde kraamverzorgenden. We werken conform de CAO Thuiszorg en bieden je een leuke baan binnen een groeiende regio aan. Ben je in het bezit van een rijbewijs en heb je interesse stuur dan een brief naar: Kraamcentrum DAT, Kerkstraat 18, 3211 AS, Geervliet t.a.v. Annelien Boudeling.

Zeeuws-Vlaanderen

Voor de regio Zeeuws-Vlaanderen zijn we op zoek naar gediplomeerde kraamverzorgenden. We werken conform de CAO Thuiszorg en bieden je een leuke baan binnen een groeiende regio aan. Ben je in het bezit van een rijbewijs en heb je interesse stuur dan een brief met je CV naar: Kraamcentrum DAT, Paul Krugerstraat 76, 4381 WH Vlissingen t.a.v. Karin Visbeen of stuur een e-mail naar karinvisbeen@KraamcentrumDAT.nl

SPOED CONTACT