1-daagse workshop stressvrij bevallen

 

Schreeuwen, persen, schelden en de handen van je man fijnknijpen. Volledig uitgeteld bijkomen, en oh ja, genieten van je nieuwe baby! Dat is het beeld van bevallen dat veel mensen hebben. Maar het kan anders: rustig, je lichaam volgend, ontspannen en in controle, zodat je jezelf tijdens en na de geboorte goed en helder voelt. Vertrouwen in je eigen lichaam, kennis over het proces en diepe ontspanning helpen daarbij.

Gevolg van een ontspannen moeder met vertrouwen in haar eigen kracht is dat de geboorte vaak soepeler verloopt. Wanneer jij bewust ervaart wat er in je lichaam gebeurt en weet hoe je door middel van houding, ademhaling en krachtige positieve visualisatie het proces positief kunt beïnvloeden, is medisch ingrijpen minder snel nodig.

Hoe je naar de geboorte kijkt, maakt een enorm verschil op hoe je je bevalling beleeft. Je gedachten zijn heel krachtig. Het is heel gaaf dat je daar invloed op hebt.

We proberen tien ballen tegelijk in de lucht te houden en gunnen onszelf weinig momenten waarbij we even echt kunnen ontspannen en opladen. Daarom is het extra belangrijk dat je als aanstaande moeder deze oefeningen doet om jezelf deze mate van diepe ontspanning eigen te maken. Het zal je helpen om vol vertrouwen je bevalling tegemoet te gaan.

Tijdens de 1 daagse workshop leer je:

  • alle ins en outs van het geboorteproces; de werking van je lichaam, je hormonen, de beweging van je baby en hoe kun je dit positief beïnvloeden.
  • je krijgt inzicht in de invloed van gedachten op de processen in je lichaam.
  • effectieve ademhalingstechnieken waardoor je fit blijft.
  • krachtige meditatie oefeningen en rustgevende visualisatie oefeningen die jou heel veel vertrouwen geven tijdens je bevalling
  • simpele maar krachtige ontspanningstechnieken
  • wat belangrijk is voor jou en je baby direct na de geboorte

Waar?
Deze fijne, leerzame en leuke 1-daagse workshop wordt gegeven bij Yoga Ginneken in Breda. Gratis parkeren in de straat of in de buurt!

Prijs?
109 euro incl. een heerlijke, gezonde lunch en hand out met alle oefeningen (of 195 euro wanneer je met partner komt). Je kunt eventueel een factuur krijgen voor je zorgverzekeraar.

Inschrijven?
De cursus wordt gegeven door iemand die verloskundige en hypnobirthing trainer is . Om je aan te melden voor de cursus kan je telefonisch contact met haar opnemen via 06 - 422 276 06 of stuur je een mailtje naar info@mamaglow.nl .
Voor meer info kijk je op http://www.mamaglow.nl/

SPOED CONTACT