2 handen op 1 buik - zwangerschapscursus alleenstaande vrouwen

2 Handen Op 1 Buik is een zwangerschapscursus speciaal voor alleenstaande vrouwen. Omdat je graag een cursus volgt waar de focus ligt op de zwangere zonder partner. Omdat je goed voorbereid wil zijn zodat je jouw kleintje de best mogelijke start kunt geven. Of omdat je andere alleenstaande zwangeren wilt ontmoeten en tips en ervaringen wilt uitwisselen.

De lessen bestaan deels uit oefeningen en voorlichting ter voorbereiding op de bevalling. Hoe organiseer je de geboorte van je kind op die manier dat je er van te voren al optimaal vertrouwen in hebt? Hoe blijf je ontspannen, welke houdingen kun je aannemen, welke wensen zet je in je geboorteplan, wie vraag je om erbij te zijn? Ook wordt er aandacht besteed aan de kraamtijd en het organiseren van hulp in de eerste weken na de bevalling.

Het andere deel van de cursus bestaat uit het uitwisselen van tips en ervaringen over praktische zaken rondom het alleenstaand moederschap. Je gaat een bijzondere periode tegemoet en het horen van de ervaringen van de andere aanstaande moeders kan je nog meer vertrouwen geven of net die ene vraag beantwoorden.

Aanmelden
Ben je ingeschreven bij Kraamcentrum DAT dan krijg je 25% korting op de cursus, alleen geldig op de cursus gegeven in Spijkenisse. Aanmelden kan via de website www.2handenop1buik.com

Uitgebreide informatie vindt je terug op www.bolenblij.nl

Telefoonnummer: 06- 302 280 84
Email: sabine@bolenblij.nl

SPOED CONTACT