Acties

Bij Kraamcentrum DAT ontving je 50 euro shoptegoed bij inschrijving voor kraamzorg(*). Deze actie is echter per 1 juli 2022 stop gezet. Klanten die zich vanaf deze datum inschrijven, ontvangen geen waardebon meer.

Ben je reeds in het bezit van deze waardebon? Dan kan je deze tot uiterlijk 1 juli 2023 gebruiken. Na deze datum komt de geldigheid van de waardebon te vervallen.

De waardebon kun je onder andere besteden aan een cursus uit ons cursusaanbod of een korting op de eigen bijdrage van de kraamzorg uren. Daarnaast zijn er verschillende geselecteerde bedrijven per regio waar je je tegoed kunt verzilveren. Dit aanbod is wisselend. Het shoptegoed is niet gekoppeld aan de regio waar je woont en is vrij te besteden door ons hele werkgebied. 

(*) Alleen klanten woonachtig in de regio Midden-Brabant, Hoeksche Waard, Drechtsteden, Rijnmond, Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen.

 

 

Het actuele aanbod per regio check je hieronder.

Regio Zuid-Holland:

Piuravida Ouddorp

Breng een bezoek aan Piuravida voor heerlijke ontspanning en een leuke ervaring.

Bodyprint Nederland

Ben je zwanger of heb je net een kindje gekregen? Leg al je speciale momenten in je leven vast met een 3D geprint beeldje.

BabySpa Exclusive

Baby’s vinden het heel fijn om te genieten in een leuke en stimulerende omgeving. Onze BabySpa staat volledig in het teken van jouw baby.

Newborn fotografie

Die kleine teentjes, vingertjes en die stralende kraaloogjes. Al die bijzondere momenten, daar krijg je nooit geen genoeg van!

Regio Midden-Brabant:

Geboortekaartjes

Wilt u na de geboorte van jullie zoon of dochter zo snel mogelijk geboortekaartjes laten maken en bestellen in omgeving Breda? Laat uw geboortekaartjes ontwerpen en/of drukken door Drukkerij Frijters.

Geboorte fotografie

Vang de dierbaarste momenten op camera! Leg de herinneringen aan jouw zwangerschap, geboorte of baby voor altijd vast.

Regio Zeeland:

Babyspa Zenn

Ontspannen rondtrappelen in een badje met een zwemkraagje. Zo kan jouw baby heerlijk genieten van haar/zijn vrijheid in het warme water.

Kinderjuweeltjes

Bij Kinderjuweeltjes shop je de hipste positie-, baby- en kinderkleding! Ook kun je bij ons terecht voor alles wat je nodig hebt voor de verzorging van je lieve baby. 

Newbornshoot

 Hebben jullie een baby’tje gekregen? Dan is dit natuurlijk super om vast te leggen in een newbornshoot gemaakt door Cator Fotografie!

SPOED CONTACT