BabySpa Exclusive Vlaardingen

 

BabySpa exclusive is de 1ste baby spa in Vlaardingen exclusief voor baby’s. De Baby spa is voor baby’s van 4 weken tot 12 maanden. Met onze heerlijke Hydrotherapie en Baby massage ontspand uw baby, en natuurlijk als ouder u ook!
We hebben gezorgd voor een hygiënische, rustgevende en veilige omgeving voor uw baby. Baby’s vinden het heel fijn om te genieten in een veilige, leuke en stimulerende omgeving.
Onze BabySpa staat volledig in het teken van jouw baby. De sessies vinden plaats onder de begeleiding van EHBO gecertificeerde personeel en gediplomeerde babymasseuses. De baby Jacuzzi’s worden gevuld met warm 35°c – 37°c, gezuiverd, chemicaliën vrij water.
Na elke sessie worden de badjes geleegd, grondig schoongemaakt en weer gevuld voor een volgende sessie. De temperatuur binnen de spa is goed warm, zodat de baby’s niet kunnen afkoelen tijdens en na de sessies. Binnen de spa hebben we ook commode verwarmer waar u gebruik van kunt maken wat speciaal voor baby’s is.
In de spa hebben we ook een babyweegschaal.
Ook bieden wij een privé ruimte voor moeders die borstvoeding geven.
Bij BabySpa exclusive gebruiken wij enkel producten die parfum- en parabeen vrij zijn, wij gebruiken massage oliën die 100% natuurlijk zijn. Ook zijn onze neckfloats en speelgoed BPA vrij want bij BabySpa exclusive willen wij enkel het beste voor je baby. 

Floaten

Uw baby krijgt een zwemband om zijn/haar nek, het ziet er eng en zielig uit, maar het is volledig veilig en de baby’s vinden het juist fijn. Ze kunnen dan lekker vrij bewegen in de baby jacuzzi, heerlijk badderen, ontspannen en genieten van de bubbels.

Dit ondersteunt uiteindelijk het vermogen om te kunnen kruipen, lopen en zwemmen. Onderzoek toont aan dat Hydrotherapie (floaten in water) helpt om de mentale en fysieke ontwikkeling van je baby te ondersteunen en de coördinatie en het evenwicht te verbeteren. 

Voordelen van de baby spa-hydrotherapie        

  • Chloor en chemicaliën vrij water, gezuiverd warm water ( 35-37c) dat geschikt is voor zachte baby huidjes
  • De zachte tegendruk van het water heeft een positief effect op de spijsvertering en de intensiteit van krampjes
  • Kalmeert onrustige baby’s
  • Baby’s ontspannen en slapen heerlijk na een floatsessie
  • Bevordert de spierontwikkeling, zwemreflexen en het zelfbewustzijn 
  • Vergroot de longcapaciteit
  • Versterkt spieren en botten

Praktische informatie

Heeft u vragen dan mag u altijd contact met ons opnemen. Dat kan via 06 - 251 86 372 of per mail info@babyspaexclusive.nl

Wij bieden verschillende arrangementen aan. Kijk voor alle informatie op onze website.

SPOED CONTACT