Cursussen

 

We bieden allerlei soorten zwangerschapscursussen aan. We vinden het belangrijk, dat je je goed kan voorbereiden op je zwangerschap, bevalling en de kraamweek. Maar natuurlijk ook daarna heb je nog veel aan een cursus.
De meeste cursussen kan je met of zonder partner volgen.

Bekijk hieronder het aanbod in de regio waar je woont.
Woon je in een andere regio dan waar de cursus wordt aangeboden die je wil volgen? Neem dan even telefonisch contact met ons op via tel. 0165 - 34 13 34 om de mogelijkheden te bespreken.

Informatieavonden

We verzorgen ook informatieavonden, die je als klant bij Kraamcentrum DAT gratis kan bezoeken. Neem gerust je partner, moeder of vriendin mee als je wilt.

We hebben informatieavonden met een verloskundige die op al je vragen antwoord heeft, daarnaast verzorgen we ook informatieavonden in ziekenhuizen en hebben we speciale borstvoedingsavonden die door onze lacatiekundigen worden gegeven.

Mama cafés

Voor alle zwangeren & mama’s!
Het mamacafé is dé ontmoetingsplek voor (aanstaande) mama’s en hun kinderen. Loop binnen voor een
gezellig praatje, ontmoet andere mama’s en wissel ervaringen uit. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers. Kijk of de regiopagina om te kijken of er een mama café bij jou in de buurt is.

SPOED CONTACT