Mededeling

Het is bijna 5 jaar geleden dat we Dit Winkeltje openden in de binnenstad van Breda. De hoofdreden voor de opening was het creëren van meer naamsbekendheid in Breda en omgeving. Dit hebben we inmiddels weten te realiseren. Echter, de komst van COVID-19, het noodgedwongen tijdelijk sluiten van de winkel en de hierdoor dalende opbrengsten hebben gezorgd voor een situatie die niet meer kostendekkend is. Om deze reden hebben we helaas moeten besluiten om te stoppen met de winkel. De datum waarop de winkel dicht gaat is op dit moment nog niet bekend. Verwachting is dat dit begin 2021 zal zijn.

Indien u een code heeft ontvangen tijdens de intake voor Dit Winkeltje, kunt u deze voorlopig nog inleveren. Er worden geen bestellingen meer gedaan bij leveranciers om de voorraad aan te vullen. Alles wat momenteel op de website staat is het enige wat we nog op voorraad hebben.

Er geldt dus op=op.

Mocht je toch nog vragen hebben dan kan je telefonisch contact opnemen via 0165 – 341334.

Dit Winkeltje

 

Wij leveren als organisatie al ruim 20 jaar professionele kraamzorg. Vanuit onze expertise in de kraamzorg willen we onze diensten en werkgebied uitbreiden. Vandaar dat we een winkel hebben geopend in de binnenstad van Breda! In onze winkel vind je alles voor tijdens je zwangerschap, kraamtijd en baby’s eerste jaar.

Ben je op zoek naar praktische of leuke spullen voor tijdens de zwangerschap of als je kindje geboren is? Neem dan eens een kijkje in onze webwinkel www.DitWinkeltje.nl

Contactgegevens:

Dit Winkeltje
Torenstraat 7b
4811 XV Breda
Tel. 076 - 515 47 23

www.DitWinkeltje.nl

Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina!

In onze winkel vind je producten van o.a. de volgende merken:

SPOED CONTACT