Leuke tijd gehad?

Dagelijks komen er berichten binnen om onze kraamverzorgenden in het zonnetje te zetten. We publiceren deze op onze Social Media en/of website.
Voor onze kraamverzorgenden is dit enorm leuk om te lezen.
Wil jij ook je kraamverzorgende bedanken voor de leuke tijd? Vul dan dit formulier in.

* foto’s en verhalen worden enkel op onze Social Media/ website gebruikt en op geen enkele andere manier voor andere doeleinden.

Ervaringen

Baby Tyler

Vrijdag 9 november is onze zoon Tyler geboren. De volgende dag mochten wij naar huis vanuit het ziekenhuis. Toen kwam ook de kraamverzorgende Marije bij ons aan de deur. Vanaf het eerste moment was er een leuke klik en hebben wij een superfijne en enorm leerzame kraamtijd gehad. Helaas is vandaag de laatste dag met Marije en we zullen haar enorm gaan missen. 

Baby Dean

Dean 1 week oud 🤍 onze kraamweek met lieve Netty afgesloten. Bedankt voor alle goede zorgen, we hebben genoten! 🤩

Grote broer en zus!

‘2 kanjers die zo goed mama hebben geholpen en zo lief zijn voor hun kleine broertje!! De diploma’s zijn weer echt verdiend!’

Kraamverzorgende Nikola had hulp tijdens de kraamweek en daarom kregen grote broer en zus een diploma!

Baby Jaxx

Alweer een weekje oud. Wat gaat de tijd snel. Helaas ook de kraamweek voorbij. Netty wat was het fijn om jou als kraamhulp te hebben. We hebben ervan genoten en moeten nu toch een beetje wennen aan het idee dat je morgen niet meer komt helpen. Super bedankt voor de fijne kraamweek!

Baby Olympia

Op 7 december mochten wij onze dochter Olympia verwelkomen. Omdat wij 1 dag in het ziekenhuis moesten blijven, kwam Wijtsche 2 dagen later bij ons thuis. Wat zijn wij dankbaar dat wij haar als kraamverzorgster mochten hebben! Wijtsche is zeer deskundig en tegelijk zo liefdevol. Wij hebben zoveel waardevolle tips gehad en wat heeft zij ons ontzettend ontzorgd in deze mooie, maar zo zware tijd. Dankzij haar hebben wij een geweldige kraamtijd gehad! Nogmaals bedankt, Wijtsche! Je bent een prachtig mens!

Baby Livia

Wat hebben wij een geweldige kraamweek gehad. Wat heeft deze topper ons onwijs veel geleerd en wat hebben we ook lekker kunnen beppen en vooral veel lachen! Marjorie je bent een echt een geweldige kraamverzorgende!

Baby Kai

Op 8 januari is ons zoontje en broertje Kai geboren en kregen wij jullie topper Sandra als kraamverzorgster. Wij hadden ons geen betere kunnen wensen! Zij heeft echt super voor ons gezin gezorgd, was een luisterend oor voor mama en was super lief voor Kai en onze 3-jarige dochter Floor! Lieve Sandra, bedankt voor alles en we missen je!!

Baby Hailey

Na een aantal dagen in het ziekenhuis kregen wij kraamverzorgster Tessa op vrijdag 12 januari 2024. Ze was op dat moment nog bezig met haar opleiding, maar daar hebben wij helemaal niks van gemerkt. Zo professioneel. Ze heeft mij heel goed geholpen met het opstarten van de borstvoeding. Daar was ik haar heel dankbaar voor. Een super leuke jonge meid.

Baby Kyana

2 maart is ons dochtertje geboren. Eind van de middag, dus onze kraamzorg kwam de volgende dag pas. Smorgens stond Mandy voor de deur. Meteen voelde dit goed. Wat hebben wij een fijne week gehad, voor ieder in het gezin. We hebben nog een zoon van 8, en een zoon van 14 maanden. Ze betrok hun heel erg bij de verzorging en gaf ze veel aandacht. Wij hebben echt een weekje kunnen genieten van de kids en ons om de rest geen zorgen hoeven te maken. Mandy is echt een kraamtopper!!!

Baby Elodie

Wij willen Wytsche nogmaals heel erg bedanken voor de goede zorgen. Wat is ze lief en gezellig, niks is teveel. Ze vangt de andere 2 kinderen zo goed op en de kids worden overal bij betrokken, maar ook bewaakt ze de rust voor papa en mama. Ik ben zo goed geholpen met de borstvoeding. We zijn nu een week verder zonder kraamhulp en ze wordt door iedereen gemist. Dank je wel voor weer een mooie kraamweek, waar we heel tevreden op terug kijken. De liefde en professionaliteit voor je vak, spat er vanaf. 1000 maal dank voor deze heerlijke kraamweek.