Gepersonaliseerde 3D-lijst

Een baby krijgen is een bijzondere ervaring. Je kijkt maanden uit naar dat moment en voor je het weet zijn die kleine handjes en voetjes groot. Waar blijft de tijd? Je zou het bijna vergeten. Met een 3D beeld van het handje en het voetje van je baby kun je altijd terug naar die tijd. Je kunt niet alleen zien, maar ook voelen hoe klein die vingertjes en wiebelige teentjes toen waren. Dit moment wil je toch voor altijd blijven vasthouden?

Leg het handje en voetje van je baby daarom in een beeld vast. Jouw baby is uniek en je kunt jouw persoonlijke herinnering volledig samenstellen. Met veel geduld en liefde maken wij tijd voor jou en je baby zodat jullie je comfortabel voelen. Die persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk, zodat het niet alleen een blijvende herinnering wordt, maar ook een speciaal moment is.

Wil jij een tastbare herinnering om:
- je de babytijd voor altijd te herinneren?
- cadeau te doen aan de kersverse ouders?
- om opa’s en oma’s te verrassen?

Mogelijkheden
Er zijn veel mogelijkheden om jouw beeld samen te stellen. Ben je ingeschreven bij Kraamcentrum DAT?
Dan kan je je waardebon* inleveren voor 50 euro korting op het laten vervaardigen van de gepersonaliseerde 3D lijst met een handje en voetje van jouw kindje in composiet hars.

*Deze waardebon ontvang je alleen als je woonachtig bent in de regio Drechtsteden, Hoeksche Waard, Voorne-Putten, Zeeland of Midden-Brabant. Voor vragen hierover kun je bellen naar 0165 - 34 13 34

Een luxe gepersonaliseerde 3D lijst bestaat uit:

  • 1 hand en 1 voet in composiet hars.
  • Naam en geboortedatum in lettertype en kleur naar keuze.
  • Gepersonaliseerde details aan de hand van geboortekaartje of sterren/hartjes in kleur naar keuze.
  • Keuze uit 10 verschillende kleurenfinishes voor het handje en voetje.
  • Keuze uit een zwarte of witte 3D lijst.
  • Passe-partout en achtergrond in de kleuren zwart, wit, lichtroze en lichtblauw.
  • Afspraak met je baby voor het maken van de mal.
  • De producten voor het maken van de mal en het beeld.

Prijs: € 175 inclusief btw.

Kanttekening: Iedereen, jong en oud, kan vastgelegd worden in beeld. Maar voor de gepersonaliseerde 3D-lijst raden wij aan om de afspraak in te plannen voor je baby een half jaar oud is. Dit i.v.m. de grootte van de handjes en voetjes.

Praktische informatie
Voor meer informatie of het inplannen van een afspraak kun je contact opnemen met Conny Bassa of een kijkje nemen op de website www.bodybeeld.nl
Dit kan telefonisch via 06-37 424 216 of per mail info@bodybeeld.nl

SPOED CONTACT