HypnoBirthing®

 
In de cursus HypnoBirthing® leer je o.a. om vertrouwen te hebben in je eigen lichaam, de geboorte van een kind is een natuurlijk lichaamsproces!

Het proces van een geboorte werkt prima wanneer je je lichaam goed kunt ontspannen, er geen negatieve gedachten zijn, en je omringd wordt door mensen waar je vertrouwen in hebt. De persoon die bij de geboorte is speelt hierin een belangrijke rol! In de cursus leer je met behulp van visualisatie en ademhalingsoefeningen hoe je jezelf optimaal kunt ontspannen om je lichaam zo goed mogelijk voor te bereiden op de komende geboorte.

Leslocatie:

Wonderbaarlijk
Tulpenstraat 75
4818 GT Breda

De cursus wordt gegeven door Kerstin Schuurink. Om je aan te melden voor de cursus kan je telefonisch contact met haar opnemen via 06 - 110 76 139 of een mailtje sturen naar info@wonderbaarlijk-yoga.nl
Voor meer informatie kijk je op de website http://www.wonderbaarlijk-yoga.nl/

Ben je ingeschreven bij Kraamcentrum DAT? Dan kan je je waardebon inleveren voor 50,00 korting op de cursus HypnoBirthing*.

* De waardebon voor Midden-Brabant ontvang je alleen als je woonachtig bent in de gemeente Breda, Oosterhout, Drimmelen, Etten-Leur, Moerdijk of Zundert.
Voor vragen hierover kun je bellen naar 0165 - 34 13 34.

SPOED CONTACT