Kwaliteit

Wij zijn trots op onze organisatie die garant staat voor professionaliteit, betrouwbaarheid en jarenlange ervaring op het gebied van kraamzorg. Onze medewerkers zijn deskundig en professioneel en de organisatie heeft alle kwaliteitscertificaten op het gebied van kraamzorg. Jij bent hierdoor verzekerd van de hoogste kwaliteit. We zijn erkend door de Inspectie van Volksgezondheid en hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

We zijn in het bezit van het kwaliteitskeurmerk ISO/HKZ . Dit houdt in dat er ieder jaar een controle door een onafhankelijk instituut plaats vindt op de kwaliteitseisen en de uitvoering daarvan. We werken met protocollen, richtlijnen en een gedragscode die onderdeel uitmaken van deze kwaliteitseisen. Deze worden dan ook zorgvuldig bewaakt.

Daarnaast hebben we het WHO/Unicef borstvoedingscertificaat. Dat wil zeggen dat de begeleiding van moeders die graag borstvoeding willen geven van hoge kwaliteit is.

Als laatste zijn we gecertificeerd door de branchevereniging Bo. Dit betekent dat we op de hoogte zijn van alle laatste ontwikkelingen rondom kraamzorg.

Al onze kraamverzorgenden zijn uiteraard gediplomeerd en volgen regelmatig (bij)scholingen.  Bovendien staat iedereen ingeschreven bij het kwaliteitsregister Kenniscentrum Kraamzorg. Wist je bijvoorbeeld, dat Kraamverzorgenden iedere maand bijgeschoold worden.

Ze houden rekening met jullie wensen en gezinssituatie en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je terug kan kijken op een fijne en onvergetelijke kraamperiode.