Mini Fotoshoot

 

Zwangerschapsfotoshoot

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Hoe bijzonder is het dan, om van deze overweldigende, maar ook mooie periode in je leven een prachtige fotoreportage te laten maken?

De fotoshoot van de zwangerschap wordt bij voorkeur tussen de 32 – 34 weken gepland en duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Dit kan op een mooie buitenlocatie in alle jaargetijden bij droog weer. Een shoot op een buitenlocatie wordt gedaan in de nabije omgeving van Halsteren-Bergen op Zoom-Tholen.  “Fort de Roovere” te Halsteren en “De Heide” te Bergen op Zoom, gelegen op de Brabantse Wal, zijn mooie fotolocaties. Een andere outdoor locatie is in overleg mogelijk.

Wanneer de weersomstandigheden het niet toelaten buiten te fotograferen, dan kan er altijd gekozen worden voor een indoor locatie. Het kan voorkomen dat voor het huren/gebruiken van een indoor locatie een kleine vergoeding is vereist. Deze kosten zijn exclusief de pakketprijzen.

Ik heb geen uitgesproken stijl waarin ik fotografeer en ga vooral af op jouw wensen, door er goed naar te luisteren. Daarom hebben we eerst een kennismakingsgesprek, voorafgaand aan de shoot, waarin je jouw wensen kenbaar maakt. Daarna ga ik mijn uiterste best doen om je wens te verwezenlijken.

Newbornshoot

Een Newborn fotoshoot wordt gewoonlijk tussen dag 6 en 12 na de bevalling gedaan. Wanneer het kindje te vroeg geboren is, ga ik uit van de uitgerekende datum plus 6 – 12 dagen. De kindjes slapen in deze periode ontzettend veel en heel vast. Zo kort na de geboorte nemen baby’s nog vaak de foetushouding aan en zijn ze nog zo flexibel dat ze gemakkelijker te poseren zijn, dan baby’s ouder dan 14 dagen. De beste eigenschappen voor een newborn fotografie. Vind je het fijner als je kindje wat vaker wakker is of maakt het je niet zo veel uit? Natuurlijk wil ik jouw wonder met liefde en plezier fotograferen en mooie herinneringen voor je maken.

De shoot wordt bij jouw thuis gedaan, in de vertrouwde omgeving van moeder en kind. Voordat de shoot gepland wordt, kom ik eerst bij je thuis om kennis te maken en de lichtomstandigheden te bekijken. Dit is voor mij heel belangrijk, omdat ik alleen met natuurlijk licht werk.

Meer informatie vind je op de website. Voor het inplannen van een fotoshoot kun je contact opnemen met Diana Goorden via 06 - 233 03 220 of stuur en mail.

Voorwaarden

Wanneer je ingeschreven bent voor kraamzorg bij Kraamcentrum DAT ontvang je 25% korting op een mini Zwangerschaps- of Newborn Fotoshoot ter waarde van 160 euro uitgevoerd door Diana Goorden Photography. De mini fotoshoot bestaat uit:

  • Een fotoshoot van maximaal 1,5 uur
  • 4 foto’s in hoge resolutie aangeleverd op een luxe USB-stick

Je kunt deze korting niet gebruiken in combinatie met andere workshops/cursussen/acties aangeboden door Kraamcentrum DAT of Diana Goorden Photography.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPOED CONTACT