Ontspannen bevallen

 

Ontspanning is belangrijk in het dagelijkse leven maar zeker tijdens je zwangerschap en bevalling. Tijdens de cursus nemen we hier ook uitgebreid de tijd voor. Even een moment voor jezelf en je ongeboren baby.

Er wordt naast ontspanningsoefeningen ook aandacht besteed aan ademhalingsoefeningen, massage, opvangen van de weeën en perstechnieken in verschillende baringshoudingen. Daarnaast worden er oefeningen gedaan vanuit de zwangerschapsyoga. Dit om je lichaam soepel te houden en je spieren sterker te maken. Er worden ook oefeningen aangeboden volgens de Cecile Röst methode om bekkenpijn te voorkomen of te verminderen.

Ook je partner wordt ook niet vergeten. Tijdens 3 bijeenkomsten leert hij wat hij voor je kan betekenen tijdens de zwangerschap en de bevalling. Het is echter ook mogelijk om de cursus zonder je partner te volgen.

Als afsluiting is er een terugkomdag met baby’s.

Je kunt beginnen met de lessen als je ongeveer 5 maanden zwanger bent. Maar je kunt je natuurlijk al eerder inschrijven.

Praktische informatie

Er zijn 9 lessen tijdens de zwangerschap, waaronder 3 partner lessen. Er is 1 terugkomdag na de bevalling met de baby’s.

De lessen duren 1 uur en 15 minuten.

De cursus wordt op de volgende locaties gegeven:

Centrum ‘t LEC
Binnenlandsebaan 134
2991 CA Barendrecht
Yoga studio Yorton
Scheldeplein 53
298 7 EL Ridderkerk

Voor meer informatie kijk je op www.kindinbloei.nl

Het aanmelden bij de cursus kan via de docente:

Nathalie van Idsinga-Verhoeven
Boeier 94
2991 KE Barendrecht
Tel: 06 - 152 310 66
E-mail: kindinbloei@hotmail.com


 

SPOED CONTACT