Opleidingsmogelijkheden

Heb je altijd al kraamverzorgende willen worden maar heb je niet de juiste papieren? Geen probleem. Wij bieden namelijk vanuit de organisatie twee verschillende manieren aan om de opleiding tot kraamverzorgende te volgen en uiteindelijk je diploma te halen. Hieronder lees je meer.

BBL opleiding Zadkine

Kraamzorg is een vakgebied waar altijd behoefte is aan goed opgeleide, gemotiveerde en enthousiaste mensen.

Heb je altijd al willen werken met jonge gezinnen en pasgeboren baby’s? Dan is de CZO erkende brancheopleiding Kraamverzorgende een uitstekende start.
De opleiding duurt 15 maanden en is verdeeld over 12 lesweken. De lessen vinden plaats in de Zadkine locatie aan de Sportlaan 13 in Spijkenisse.

Meer informatie lees je op de website van het Zadkine of neem contact met ons op.

SLW-traject

Bij Kraamcentrum DAT is het mogelijk een opleiding te volgen waar jij regie hebt over je eigen leerproces. Als collega in opleiding leer je in de praktijk
en bepaal jij je eigen tempo. Deze vorm van leren noemen wij ‘Samen Leren in de Wijk’.

De basis voor deze onderwijsvorm zijn jouw talenten en de situaties die je in de praktijk tegenkomt. Vrijwilligers, klanten, experts, professionals in opleiding en medewerkers van zorginstellingen vormen samen een leergemeenschap met jarenlange ervaring. Door elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen, leren we van elkaar. Zo vormen we een opleidingstraject dat volledig is afgestemd op de zorgbehoefte waar we dagelijks in de praktijk mee te maken hebben.

Ontdek wat Samen leren in de wijk voor jou kan betekenen! Hier lees je meer over het SLW-traject.