Over ons

 

Organisatie

Kraamcentrum DAT is een onderdeel van De Algemene Thuiszorg, kortweg DAT. Wij bestaan inmiddels zo’n 20 jaar en zijn actief op allerlei vlakken binnen de gezondheidszorg. We hebben ongeveer 650 medewerkers in dienst verdeeld over een aantal takken:

  • Thuiszorg
  • Kraamzorg
  • Kinderdagopvang
  • Cursussen
  • Uitleen van artikelen

Waarom Kraamcentrum DAT?

 

 Zorg van de hoogste kwaliteit

  • Wij werken uitsluitend met gediplomeerd personeel uit de regio, wat garant staat voor snelle en professionele zorg. Zij volgen bovendien regelmatig (bij)scholingen en worden jaarlijks getoetst op hun kennis en kunde. Jouw kraamverzorgende is dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen als het gaat om de verzorging van jou en je baby.
  • We leveren verantwoorde zorg door het werken volgens protocollen en landelijke richtlijnen.
  • Wij zijn in het bezit van het kwaliteitskeurmerk ISO/HKZ, het WHO/Unicef borstvoedingcertificaat en zijn door branchevereniging BTN gecertificeerd. 

Één op één methode

Wij geloven stellig in de 1 op 1 methode. Daarmee bedoelen we, dat we er naar streven om gedurende jouw gehele kraamperiode één kraamverzorgende in te zetten. Kortom, geen wisselingen in een toch al drukke week. Jouw kraamverzorgende is er dus vanaf het begin tot het einde bij en kent jouw situatie en gezin. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je eenduidig advies krijgt, passend bij jouw situatie.

Flexibele kraamzorg

Wij bieden flexibele kraamzorg, wat inhoudt dat we zorg leveren die past bij jouw gezinssituatie en die aansluit bij jouw wensen. Naast de vaste werkzaamheden wordt er in onderling overleg met de kraamverzorgende invulling gegeven aan de zorg.

 Nauwe samenwerking ketenpartners

Kraamcentrum DAT heeft een intensieve samenwerking met verloskundigenpraktijken in jouw regio. Daarnaast werken we nauw samen met verschillende ketenpartners, zoals huisartsen, gynaecologen, ziekenhuizen, zorgverzekeraars en andere kraamzorgorganisaties.

 24/7 bereikbaar

We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

 Garantie aantal zorguren

We leveren altijd het aantal afgesproken uren. Je krijgt de uren waar je recht op hebt. Hiervoor volgen we het Landelijk Indicatie Protocol. Dus geen moeilijke of lastige pakketten.

 Een fijne en onvergetelijke kraamperiode

Onze kraamverzorgenden houden rekening met jullie wensen en gezinssituatie en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je kan terugkijken op een fijne en onvergetelijke kraamperiode.

Klik hieronder op de betreffende pagina’s voor de rubriek Over ons of gebruik het menu.

SPOED CONTACT