Pre- & Postnatale cursussen

Hoe gezonder (fysiek, emotioneel & mentaal) je bent hoe fijner dit voor jou en je baby is. Verzorgen en opvoeden begint namelijk al prenataal!
Tijdens de privé-cursus leer je dit zo bewust mogelijk te doen. Ik zet mijn kennis en ervaring in om samen met jou je doelen te behalen.

Voorbeelden van doelen zijn:

- Genieten van jouw zwangerschap
- Overgave aan wat is
- Bewust zijn van jouw moederinstinct (verbinding met je baby ervaren)
- Angsten trotseren
- In je kracht staan
- Zelfverzekerd en ontspannen op naar jouw bevalling
- Stabiel lichaam, energie hervinden
- Vol vertrouwen omgaan met jouw baby
- Positief terugkijken op jouw bevalling (hoe intens deze ook was)
- Herstel bekkenbodem: altijd continent zijn, dus ook met springen en sporten
- Hervinden van jouw goede houding
En meer….

Daarnaast biedt ik aan:

Geboorte in Kaart
Een mooie sessie die inzicht geeft in jouw eigen geboorte. Hoe je deze hebt ervaren en welke geboorte(gedrags-)patronen hieruit zijn ontstaan. Dit alles zit namelijk in jouw lichaam opgeslagen. Door hiervan bewust te worden zul jij je gezien, gehoord en erkent voelen wat positieve blijvende verandering geeft. De aankomende bevalling zal een nieuwe opzichzelfstaande ervaring worden. Vrij van jouw eerste ervaringen.

Lomi Lomi Hapai
De zwangerschapsmassage uit Hawaii. In zijlig, ondersteund door kussen, wordt je gehele lichaam gemasseerd. Je komt tot rust, lichamelijk, emotioneel en mentaal. Even echt een moment voor jezelf.

Fytaal Pilates
Een verantwoorde training van jouw diepe spiersysteem om zo fit mogelijk te zijn in deze bijzondere tijd. Het is een inspanning en ontspanning tegelijk en brengt balans. Pre- en postnataal.

Start bevalling
Het kan gebeuren dat jouw bevalling niet op gang wilt komen en dat medische interventie op de loer ligt. Op dit moment kun je contact met mij opnemen. Tijdens deze sessie zal ik onder andere door spiertesten onderzoeken waar het knelpunt(en) zit en helpen deze op te lossen. Ik laat je weer ervaren wat vertrouwen en rust is waardoor jullie, jij en je baby, de reis van de bevalling kunnen gaan doen.

*Er is geen garantie dat de bevalling hierdoor daadwerkelijk op gang komt en er wel/of geen medische interventie nodig is.
**Deze sessie(s) kan ook eerder worden ondergaan als voorbereiding op jouw bevalling.

Praktische informatie:

Voor vragen of meer informatie neem dan gerust contact op met Jorinde Praet.
Dit kan via www.jorfytaal.nl, telefonisch 06-10937642 of per mail jorinde@jorfytaal.nl
Locatie: Zierikzee

SPOED CONTACT