Qocon

Qocon Geboortezorg is een samenwerkingsverband tussen het Bravis Ziekenhuis, de gynaecologen van het Bravis Ziekenhuis, alle verloskundigenpraktijken in West-Brabant en kraamzorgorganisaties Lunavi kraamzorg, Kraamcentrum DAT, Dé Provinciale Kraamzorg en KraamZus.

Geboortezorg vanuit een naadloos op elkaar afgestemd geboortezorgnetwerk.
Een zwangerschap is een periode waarin je allerlei keuzes moet maken: natuurlijk voor de mooiste naam, maar ook of je bijvoorbeeld borstvoeding wil gaan geven. Zoals je ook kiest voor een veilig wiegje en een goede kinderwagen, zo weeg je ook af wie je het beste kan helpen vóór, tijdens en na je bevalling. Je wilt een betrouwbare kraamzorg en een goede verloskundige. Je bedenkt of je thuis of in het ziekenhuis wilt bevallen en ook wanneer de dingen anders lopen dan gedacht, wil je verzekerd zijn van de allerbeste zorg.

Daarom kies je voor organisaties met het Qocon label. Want dan weet je zeker dat er één team van de beste professionals voor je klaar staat. Dat alle partijen met elkaar in contact staan en alle neuzen dezelfde kant op wijzen. Je bent ervan verzekerd dat jouw verloskundige, je gynaecoloog en je kraamzorg kent en ze allemaal weten waar en hoe je wilt bevallen. En je weet dat alle partijen binnen één dossier werken, met één werkwijze en één standaard: de hoogste.

Voor meer informatie kijk je op de website www.qocon.nl