Verhuur bevalbad

Tijden de geboorte is ontspanning van essentieel belang. Het los laten om je kindje geboren te laten worden is voor veel vrouwen het lastigst. Warm water kan je op verschillende manieren helpen tijdens de geboorte. Veel vrouwen ervaren het als fijn om een ‘eigen plek’ te hebben. Een eigen cocon waar niet iedereen zomaar bij kan. 

Doordat je tussen de weeën door goed kan ontspannen - dankzij de warmte - worden de weeën als minder pijnlijk ervaren, dit geld met name voor rugpijn. Door de warmte en ontspanning komen de ‘gelukshormonen’ (endorfines) gemakkelijker vrij, wat zorgt voor natuurlijke pijnstilling. Het is gemakkelijk verschillende houdingen aan te nemen, door de gedeeltelijke gewichtloosheid in het water. Dankzij deze ontspanning en verhoogde doorbloeding verloopt de ontsluiting vaak vlotter. Ook voor je baby is het een warm welkom, van het warme water in de buik naar het warme water in bad.  

Reserveren kan direct bij  Sabine Reijerkerk-Tegelaar van Bol & Blij. Uitgebreidere informatie vindt je terug op www.bolenblij.nl

Telefoonnummer: 06 - 302 280 84
Email: sabine@bolenblij.nl

Op de huur van het bevalbad wordt geen korting gegeven.

 

SPOED CONTACT