Voetreflexmassage

 

Voetreflexologie tijdens de zwangerschap
Voetreflexologie geeft ondersteuning tijdens de zwangerschap en zorgt voor verlichting van ongemakken zoals  misselijkheid, brandend maagzuur, bekkenpijn, obstipatie, vermoeidheid, slapeloosheid, stemmingswisselingen, vasthouden van vocht, …
Tevens zorgt de voetmassage voor een heerlijke ontspanning  voor jou en je ongeboren kindje.
Aan het eind van de zwangerschap hebben veel vrouwen het zwaar, de zogenaamde “laatste loodjes”.
Zeker dan is het fijn om gewoon even te kunnen genieten van een ontspannende behandeling.
Waarom voetreflexologie na de bevalling?
Negen maanden zwangerschap is best een aanslag op het lichaam en het heeft daarom weer maanden nodig om te ‘ontzwangeren’.
Ook de bevalling is zeer inspannend. Men zegt niet voor niets dat een bevalling te vergelijken is met het lopen van een marathon. De dagen hierna kun je dat goed voelen in je spieren.
Na de geboorte razen hormonen door je lijf om de baarmoeder weer te verkleinen, vocht af te drijven, de borstvoeding op gang te brengen,  enz. Deze hormonale veranderingen veroorzaken soms onverklaarbare emoties, een bekend voorbeeld hiervan zijn de plotse huilbuien “de zogenaamde baby-blues”.
Veel rust krijg je niet na de bevalling, want de zorg voor je lief klein kindje vraagt dag en nacht jouw aandacht. Naweeën, last van hechtingen, slapeloze nachten,  of kraambezoek dat te lang blijft hangen, onzekerheden over de voeding en het ouderschap,  .…… Velen krijgen er mee te maken.
Het is daarom helemaal niet vreemd dat je het zwaar kan hebben en niet de hele dag op een roze wolk zit. En ook al ben je nog zo gelukkig met je baby, je kan wel veel behoefte hebben aan een “heerlijk moment voor jezelf”.
Een voetreflexmassage zorgt niet alleen voor ontspanning, maar  je lichaam herstelt sneller en het brengt je hormonen vlugger in balans.

Locatie:

De voetreflexmassages worden gegeven aan de Baandijk 23 in Terneuzen.
Voor meer informatie kan je de website bezoeken:

Je kan ook telefonisch contact opnemen met Carine Binnenmarsch via tel. 06 – 41 55 49 06 of een mail sturen naar info@voetreflex-totaal.nl

Ben je ingeschreven bij Kraamcentrum DAT? Dan ontvang je een waardebon voor 50,00 korting die je in kan leveren voor een voetreflexmassage tijdens de zwangerschap tot 3 maanden na de bevalling of voor korting op een workshop babyvoetreflexologie*.

* Deze waardebon ontvang je alleen als je woonachtig bent in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Voor vragen hierover kun je bellen naar 0165 - 34 13 34.

SPOED CONTACT