Voorlichtingsavond borstvoeding

 

Veel ouders denken tijdens de zwangerschap na over alles wat met de baby te maken heeft. Wat voor spullen hebben we nodig voor de baby? Welke kleuren kiezen we om de babykamer mee in te richten? Welke kinderwagen is handig en leuk? Informatie inwinnen over de voeding voor de baby is minstens zo belangrijk. Het is een eerste levensbehoefte voor de baby. De voedingskeuze van de ouders voor hun baby heeft direct en indirect gevolgen voor zijn/haar gezondheid.

Wij willen ouders graag in de gelegenheid stellen om informatie te geven over de voordelen van borstvoeding. Dit doen we door een borstvoedinginformatieavond aan te bieden voor alle aanstaande ouders. De avond wordt gegeven door lactatiekundige Marieke van Beuzekom.

Tijdens de informatieavond worden de voordelen van borstvoeding op een rijtje gezet en de praktijk over het geven van borstvoeding besproken. Aan het eind van 1,5- 2 uur durende informatieavond weten ouders het verschil tussen het geven van borst of kunstvoeding. Ouders kunnen dan een weloverwogen keuze maken over de voeding voor hun baby.
Onderzoek heeft uitgewezen dat als ouders zich tijdens de zwangerschap voorbereiden op het geven van borstvoeding dit de kans van slagen vergroot. Tot op de infoavond! De koffie/thee staat klaar!

Op elke avond is er natuurlijk de mogelijkheid tot het stellen van vragen en uitwisselen van ervaringen. Natuurlijk zijn de partners en baby’s ook van harte welkom. Deze avonden zijn gratis als je ingeschreven staat bij Kraamcentrum DAT.

Je kan je telefonisch aanmelden via tel. 0181 - 64 51 00.

De avonden worden gehouden van 19.30 - 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) en worden op de volgende data en locatie georganiseerd:

Kraamcentrum DAT
Gevestigd in gezondheidscentrum Portland
Langstraat 11-12
3162 WC Rhoon- Portland  

2020 Jan Feb Mrt April Mei Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec
  6 2 25 20 15 10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPOED CONTACT