Voorlichtingsavond borstvoeding Zeeland (aangepaste versie ivm corona)

 

In verband met het coronavirus zullen we de komende periode deze cursus online aanbieden. Onze lactatiekundige zal in een directe online videoverbinding de voorlichtingsavond geven (via ZOOM). Uiteraard is er ook hier de gelegenheid voor het stellen van vragen.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Biancaizeboud@kraamcentrumdat.nl of te bellen naar 0118 - 44 19 40.
Vermeld hierin de gewenste datum van deelname en je e-mailadres. Je ontvangt dan 2 dagen voorafgaand aan de avond een informatiemailtje van de lactatiekundige met alle benodigde gegevens en informatie om te kunnen deelnemen via ZOOM. Je kunt 15 minuten voor aanvang via die link naar het wachtportaal gaan, zodat de lactatiekundige je kan toevoegen en we om 19:30 uur kunnen starten.

Advies is om de workshop via een tablet of computer te volgen. Zorg voor aanvang van de workshop dat je camera aanstaat.

Algemeen
Veel ouders denken tijdens de zwangerschap na over alles wat met de baby te maken heeft. Wat voor spullen hebben we nodig voor de baby? Welke kleuren kiezen we om de babykamer mee in te richten? Welke kinderwagen is handig en leuk?
Informatie inwinnen over de voeding voor de baby is minstens zo belangrijk. Het is een eerste levensbehoefte voor de baby. De voedingskeuze van de ouders voor hun baby heeft direct en indirect gevolgen voor zijn/haar gezondheid.

Wij willen ouders voorlichting en informatie geven over de voordelen van borstvoeding. Dit doen we door een borstvoedinginformatieavond aan te bieden voor alle aanstaande ouders. De avond wordt gegeven door onze lactatiekundige.

Aan het eind van de informatieavond ben je op de hoogte van de voordelen van borstvoeding. Je weet hoe je jouw baby moet aanleggen en wat wel en niet goed is. Alle onderwerpen, die van belang zijn bij het geven van borstvoeding, komen aan de orde.
Onderzoek heeft uitgewezen dat je de kans van slagen vergroot door je goed voor te laten lichten tijdens de zwangerschap.

Op deze avond is er natuurlijk ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen.

Deelname aan de avond is gratis. Hieronder staan de data:

 

2021 Jan Feb Mrt April Mei Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec
19 (online) 16 (online) 14 (online)
SPOED CONTACT