Voorlichtingsavond borstvoeding

 

Kraamcentrum DAT organiseert regelmatig een voorlichtingsavond over borstvoeding voor zwangere vrouwen. Alle onderwerpen, die van belang zijn bij het geven van borstvoeding, komen aan de orde. De avonden worden gegeven door onze eigen IBCLC lactatiekundige.

Waarom borstvoeding?
Aan het eind van de informatieavond ben je op de hoogte van de voordelen van borstvoeding. Je weet hoe je jouw baby moet aanleggen en wat wel en niet goed is. Alle onderwerpen, die van belang zijn bij het geven van borstvoeding, komen aan de orde.
Onderzoek heeft uitgewezen dat je de kans van slagen vergroot door je goed voor te laten lichten tijdens de zwangerschap.

Op deze avond is er natuurlijk ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen.

De motivatie van de moeder is heel bepalend bij het slagen van de borstvoeding. Partners spelen echter een grote rol om die motivatie hoog te houden. We hopen dan ook dat de partners meekomen om zich te laten informeren over het geven van borstvoeding.

Deelname aan de avond is gratis. Ook als je niet staat ingeschreven bij Kraamcentrum DAT. We adviseren om je tijdig aan te melden in verband met een maximum aantal plaatsen

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Bel dan even met Kraamcentrum DAT: 0118 - 44 19 40.

De avonden worden gehouden van 19.30 - 22.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur) en worden gegeven op de volgende locatie en data:

Kraamcentrum DAT
Schenge 4
4335 XS  Middelburg

 

2020 Jan Feb Mrt April Mei Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec
  14 11 17 14 12 16 7 11 15 13 17 15
SPOED CONTACT