Werken bij Kraamcentrum DAT

 

Waarom DAT?

Je vraagt je waarschijnlijk af, wat maakt het zo mooi om voor Kraamcentrum DAT te werken? Allereerst is Kraamcentrum DAT een grote speler als het gaat om het bieden van kraamzorg. Dit natuurlijk allemaal op de beste manier mogelijk en de juiste kennis.

Maar buiten deze aspecten zijn er nog veel meer redenen wat het zo leuk maakt om voor Kraamcentrum DAT werkzaam te zijn. Wij hebben aandacht voor jou en geven de begeleiding die nodig is. Wij willen dat jij het naar je zin hebt en je werk zo goed mogelijk kunt doen. Er voor elkaar zijn en plezier hebben in het werk, dat is voor ons belangrijk. Daarnaast krijg je de handvaten mee om de beste kwaliteit zorg te leveren.

Medewerkers werken bij Kraamcentrum DAT, omdat:

  • Je werkt in een hecht en plezierig team;
  • Kraamcentrum DAT zorgt dat jij de beste zorg kunt leveren;
  • Je krijgt uitstekende begeleiding;
  • Persoonlijke aandacht voor jou, niemand is bij ons een nummertje;
  • Verantwoordelijkheid over je eigen taken;
  • Transparante werkomgeving, jij wordt gehoord;
  • Gemotiveerde collega’s;
  • Het voelt als het terechtkomen in een veilige en vertrouwde omgeving.

Dichtbij en persoonlijk:
Kraamcentrum DAT is over de jaren heen flink gegroeid en wordt gezien als een grote speler in de kraamzorg. Tóch hebben wij de persoonlijke aandacht voor jou die je verdient. Dit komt omdat er gewerkt wordt in kleine teams. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de zaken in jullie regio. Het is dus bij jou in de buurt wat het fijn en dichtbij houdt.

We komen graag met je in contact!
Ben je enthousiast geraakt of wil je soms meer weten? Klik hier voor onze vacatures. Mocht je nog vragen hebben komen we graag met je in contact. Je kunt ons bellen op 0165-34 13 34 of je vraag sturen naar werkenbij@kraamcentrumdat.nl. Tot horens!

Opleidingsmogelijkheden

Heb je altijd al kraamverzorgende willen worden maar heb je niet de juiste papieren? Geen probleem. Wij bieden namelijk vanuit de organisatie twee verschillende manieren aan om de opleiding tot kraamverzorgende te volgen en uiteindelijk je diploma te halen. Hieronder lees je meer.

BBL-opleiding Zadkine

Kraamzorg is een vakgebied waar altijd behoefte is aan goed opgeleide, gemotiveerde en enthousiaste mensen.

Heb je altijd al willen werken met jonge gezinnen en pasgeboren baby’s? Dan is de CZO erkende brancheopleiding Kraamverzorgende een uitstekende start. De opleiding duurt 15 maanden en is verdeeld over 12 lesweken. De lessen vinden plaats in de Zadkine locatie aan de Sportlaan 13 in Spijkenisse.

Meer informatie lees je op de website van het Zadkine of neem contact met ons op.

SLW

Bij Kraamcentrum DAT is het mogelijk een opleiding te volgen waar jij regie hebt over je eigen leerproces. Als collega in opleiding leer je in de praktijk en bepaal jij je eigen tempo. Deze vorm van leren noemen wij ‘Samen Leren in de Wijk’.

De basis voor deze onderwijsvorm zijn jouw talenten en de situaties die je in de praktijk tegenkomt. Vrijwilligers, klanten, experts, professionals in opleiding en medewerkers van zorginstellingen vormen samen een leergemeenschap met jarenlange ervaring. Door elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen, leren we van elkaar. Zo vormen we een opleidingstraject dat volledig is afgestemd op de zorgbehoefte waar we dagelijks in de praktijk mee te maken hebben.

Ontdek wat Samen leren in de wijk voor jou kan betekenen! Hier lees je meer over het SLW-traject.

Vacatures

Check hier ons meest actuele aanbod aan vacatures.

 

SPOED CONTACT