Werken bij Kraamcentrum DAT

Waarom DAT?

Je vraagt je waarschijnlijk af, wat maakt het zo mooi om voor Kraamcentrum DAT te werken? Allereerst is Kraamcentrum DAT een grote speler als het gaat om het bieden van kraamzorg. Dit natuurlijk allemaal op de beste manier mogelijk en de juiste kennis.

Maar buiten deze aspecten zijn er nog veel meer redenen wat het zo leuk maakt om voor Kraamcentrum DAT werkzaam te zijn. Wij hebben aandacht voor jou en geven de begeleiding die nodig is. Wij willen dat jij het naar je zin hebt en je werk zo goed mogelijk kunt doen. Er voor elkaar zijn en plezier hebben in het werk, dat is voor ons belangrijk. Daarnaast krijg je de handvaten mee om de beste kwaliteit zorg te leveren.

Medewerkers werken bij Kraamcentrum DAT, omdat:

  • Je werkt in een hecht en plezierig team;
  • Kraamcentrum DAT zorgt dat jij de beste zorg kunt leveren;
  • Je krijgt uitstekende begeleiding;
  • Persoonlijke aandacht voor jou, niemand is bij ons een nummertje;
  • Verantwoordelijkheid over je eigen taken;
  • Transparante werkomgeving, jij wordt gehoord;
  • Gemotiveerde collega’s;
  • Het voelt als het terechtkomen in een veilige en vertrouwde omgeving.

Dichtbij en persoonlijk:
Kraamcentrum DAT is over de jaren heen flink gegroeid en wordt gezien als een grote speler in de kraamzorg. Tóch hebben wij de persoonlijke aandacht voor jou die je verdient. Dit komt omdat er gewerkt wordt in kleine teams. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de zaken in jullie regio. Het is dus bij jou in de buurt wat het fijn en dichtbij houdt.

We komen graag met je in contact!
Ben je enthousiast geraakt of wil je soms meer weten? Kijk hieronder voor onze vacatures. Mocht je nog vragen hebben komen we graag met je in contact. Je kunt ons bellen op 0165-34 13 34 of je vraag sturen naar werkenbij@kraamcentrumdat.nl. Tot horens!

Opleidingsmogelijkheden

Heb je altijd al kraamverzorgende willen worden maar heb je niet de juiste papieren? Geen probleem. Wij bieden namelijk vanuit de organisatie twee verschillende manieren aan om de opleiding tot kraamverzorgende te volgen en uiteindelijk je diploma te halen. Hier lees je meer over de mogelijkheden.

Bekijk hier onze vacatures!

Klik op een regio om de actuele vacatures in detail te bekijken.