Werkgebied

Vestigingen

Wij leveren kraamzorg in heel Zuid West-Nederland en hebben vestigingen in Roosendaal, Vlissingen, Hellevoetsluis, Spijkenisse, Rhoon-Portland, Puttershoek en Dirksland. Uiteraard ben je van harte welkom op onze vestigingen! Bel wel van te voren heel even om een afspraak te maken.

Doordat we met meerdere kantoren in ons werkgebied werken, blijven onze regio’s klein en komt de kraamverzorgende bij jou uit de buurt. Op deze manier ben je bij ons geen nummer! In onderstaande illustratie is ons werkgebied in kaart gebracht.

Uitleen artikelen

Voor klanten van Kraamcentrum DAT is er de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van bedklossen, ondersteek, rugsteun en/of douchekrukje. De uitleen van deze artikelen loopt via Mediplus. De artikelen worden gratis thuisbezorgd en weer opgehaald. Dit zal tijdens het intake gesprek allemaal besproken worden.

Op sommige locaties is er de mogelijkheid tot het huren van een Symphony borstpomp of eventueel het kopen van borstpompen zoals de Pump in Style, Swing e.d. We verkopen ook Medela artikelen. Neem van te voren even contact met jouw vestiging op om te kijken of dit mogelijk is. Hier vind je alle contactgegevens van de vestigingen.