Zo bevallen

 

Deze cursus biedt je de mogelijkheid om je, indien gewenst met partner, in een dag voor te bereiden op de bevalling. Tijdens deze cursus krijg je samen met partner inzicht in het natuurlijk proces van bevallen. Informatie en oefening wisselen elkaar rustig af.

Onderwerpen
De onderwerpen die aan bod komen zijn:
⦁ Wat doe je met angst, pijn en onzekerheid
⦁ Aankondiging en fasen van de bevalling
⦁ Ontspannings- en ademhalingsoefeningen
⦁ Perstechniek en baringshoudingen

Praktische informatie
De cursus wordt gegeven op zaterdag van 9.45 tot 16.00 uur. De groep bestaat uit 3 tot maximaal 4 stellen. Theorie en praktijk wisselen elkaar om de zoveel tijd af en natuurlijk worden er ook regelmatig pauzes ingebouwd.
Tussen de middag kunnen jullie genieten van een heerlijke lunch (bij de prijs inbegrepen).

De kosten bedragen 175 euro per stel. Wanneer je bent ingeschreven voor kraamzorg bij Kraamcentrum DAT, ontvang je 25% korting op de cursus. (De waardebon van 50 euro kan niet gebruikt worden in combinatie met de 25% korting).
Deze cursus wordt aangeboden in Breda, Dussen en Oud-Gastel.

Meer informatie?
Aanmelden voor de cursus kan door contact op te nemen met het Centraal Aanmeldpunt van deze regio via west-brabant1@samenbevallen.nlof bel naar 06 - 270 31 535.

Vergeet bij inschrijving niet te vermelden dat je bent ingeschreven bij Kraamcentrum DAT, want alleen dan ontvang je 50 euro korting op je cursusprijs*.

 

* Deze korting ontvang je alleen wanneer je niet woonachtig bent in de regio West-Brabant. Voor vragen hierover kun je bellen naar 0165 - 34 13 34.

SPOED CONTACT