Zwanger & Vitaal

 

Ben jij een vrouw die:

  • haar energiepeil wilt verhogen?
  • een vermindering in bekken-, en rugklachten wilt?
  • een kans op zwangerschapsdiabetes wilt verlagen?
  • sneller wilt herstellen ná de bevalling?
  • aan mentale kracht en zelfvertrouwen wilt werken?

Dan is de zwangerschapscursus Zwanger & Vitaal voor jou!

Waarom Zwanger & Vitaal?

Tijdens de zwangerschap krijgt je lichaam, door al de veranderingen, veel te verduren. Verantwoord sporten en kennis van alle veranderingen in je lichaam biedt veel voordelen zodat je je zwangerschap fit doorkomt. Daarbij is de kans op complicaties tijdens de bevalling vele malen kleiner.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze 8-weekse cursus, leer je o.a. oefeningen en technieken die bijdragen aan het versterken van rug, bekken(bodem) en het verbeteren van de houding. Daarnaast leer je wat er allemaal in je lichaam gebeurt tijdens je zwangerschap en ontmoet je andere leuke dames.

Inhoud lessen:

Les 1: Fysiologie zwangerschap

Les 2: Bekkenklachten

Les 3: Bekkenbodem en incontinentie

Les 4: Buikspieren en diastase

Les 5: Voeding en diabetes

Les 6: Sporten tijdens de zwangerschap

Les 7: Sporten oppakken na de bevalling

Les 8: Samen bevallen (koppels)

Hoe gaat het in zijn werk?

Voordat je deel kan nemen is er een telefonische intakegesprek. Ben je erna nog enthousiast? Dan kan je deelnemen aan de cursus. Deze beginnen op 4 momenten in het jaar, namelijk in november, januari, april en september. Deelnemen kan vanaf 12 weken en bij beschikbaarheid (maximaal 10 dames per groep).

Meer info:

Kosten voor de totale cursus zijn 169,90 euro. De cursus wordt gegeven door Luz Adriana Jaramillo. Zij is te bereiken op 06 43561267  of via mail: info@getpersonalnow.nl

De cursus wordt gegeven in samenwerking met verloskundigen en Jazzdansstudio Marleen op de locatie Max Havelaarweg 40 in Hoogvliet.

SPOED CONTACT