Zwangerschapsadvies / yoga

Antje Machen zwangerschapsadvies staat voor:
Ontspannen op weg naar een mooie zwangerschaps- en bevallingservaring.

Ik ben van mening dat je als zwangere vrouw meer uitleg verdient over het proces van bevallen. Het is belangrijk dat je zelf leert hoe je de bevalling kan versnellen en op welke manier je met pijn om kunt gaan.

In mijn lessen leer je te luisteren naar je lichaam en leer je de kracht in je lichaam te vinden. Daarnaast geef ik je kennis over de bevalling en zwangerschap. Door zelfvertrouwen en kennis verklein je de kans op complicaties (problemen), stress en spanning zijn hierbij namelijk vaak een grote factor. Ook bevorder je met de lessen een snel en natuurlijk baringsproces en kun je weloverwogen keuzes maken tijdens je bevalling.

Tijdens mijn lessen leer ik je te genieten van je zwangerschap, mijn les creëert een moment van rust. De manier van rust vinden in je lichaam die je van mij leert, kun je op elk moment toepassen.

Een goede aanvulling op de groepslessen is de partnerworkshop.

Wanneer je samen met partner, vriend(in) of een familielid die bij de bevalling aanwezig zal zijn de bevallingsworkshop volgt, zal je ook de juiste steun ontvangen tijdens de bevalling. Jullie gaan als team de bevalling in, samen zullen jullie door het proces gaan en het kindje geboren laten worden.

Heb jij angst voor de bevalling, is je vorige bevalling niet gelopen zoals je had gehoopt of wil je gewoon goed voorbereiden maar wil je dat niet in een groep? Mail me dan voor een privéconsult.
Tijdens de privélessen zullen we eerst praten over wat je wilt bereiken. Daarna kunnen we een plan maken zodat ook jij vol zelfvertrouwen de bevalling in kan gaan en kan genieten van je bevalling. Bij de privélessen gebruik ik mijn uitgebreide ervaring als verloskundige en de methoden die ik ook in de groepslessen gebruik.

Mijn speerpunten zijn: 

  • Leren genieten van je zwangerschap
  • Kracht vinden in je eigen lichaam
  • Mooie contacten opbouwen met andere (aanstaande) moeders
  • Door een goede voorbereiding met een positieve blik en vol zelfvertrouwen de bevalling in gaan

De groepslessen en de workshop zijn gebaseerd op:

  • Yogaoefeningen
  • Mindfullness
  • Praktische complete informatie over bevallen en alle aspecten die daarbij komen kijken.

Contactgegevens:

e-mail:                  info@antjemachen.nl
website:                www.antjemachen.nl
telefoonnummer:  06-13487628 

Heb je besloten welke cursus je zou willen volgen, dan kun je via bovenstaande telefoonnummers contact opnemen met desbetreffende docent.

 

SPOED CONTACT