Zwangerschapsmassage

 

Een zwangerschap vergt veel van je lichaam en de psyche. Dat vraagt om speciale aandacht. Ook als er geen specifieke klachten zijn, kan massage als een algemeen versterkende behandeling worden gegeven.

Gegeven door:

Rebekka van der Poel(Nieuwenhoorn/Hellevoetsluis)
Tel: 0181-313520 / 06-52025582
e-mail: info@beausejour.nl

Ben je ingeschreven bij Kraamcentrum DAT dan krijg je 25% korting op de cursus.

 

Zwangerschapsmassage

Een massage kan lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten, maar ook geestelijke en emotionele spanningen die de zwangere vrouw ervaart verminderen. Dit kan onzekerheid, spanningen en angst voor bijvoorbeeld de bevalling zijn of de aanstaande moeder zit gewoon niet lekker in haar vel.

Een massage maakt de spieren soepeler, de ademhaling wordt dieper en het hoofd komt even helemaal tot rust. Het lichaam kan zich herstellen. Door deze ontspanning kan de zwangerschap bewuster en intenser ervaren worden. Uit onderzoek blijkt dat een zwangerschapsmassage onder meer positieve effecten heeft op de slaap en zorgt voor minder rugpijn en minder aanmaak van stresshormonen.

Reserveren
 
Ben je ingeschreven bij Kraamcentrum DAT dan krijg je 25% korting op de massage. Reserveren kan direct bij de docente Sabine Reijerkerk-Tegelaar. 

Uitgebreide informatie vindt je terug op www.bolenblij.nl

Telefoonnummer: 06 - 302 280 84
Email: sabine@bolenblij.nl

SPOED CONTACT