Zwangerschapsreflexologie

 

Zwanger zijn is bijzonder. Een uniek nieuw leven groeit in jouw buik. Je wilt van deze bijzondere tijd zoveel mogelijk genieten. Voetreflexologie helpt je daarbij. Het geeft jou en je ongeboren baby momenten van rust en ontspanning. Samen genieten van 9 mooie maanden!

Waarom tijdens de zwangerschap of erna een behandeling?
Tijdens de zwangerschap moet je lichaam hard werken en vinden er vele veranderingen plaats. Zwangerschapsreflexologie is erop gericht om je gezondheid in deze belangrijke periode te optimaliseren. Lichamelijk en geestelijk. Na de bevalling helpt een behandeling je weer om op krachten te komen en om sneller de balans terug te vinden. De reflexologie kan ook ingezet worden bij een kinderwens, er zijn reeds goede resultaten geboekt bij vrouwen die moeilijk zwanger werden.

Verlichting van zwangerschapsklachten
Het is een veilige, zachte en ontspannen methode voor moeder en kind om zwangerschapsklachten te verminderen of te verhelpen. Voetreflexologie geeft verlichting bij klachten zoals; misselijkheid, ​maagzuur, rugpijn, pijn in het bekken, vermoeidheid, stemmingswisselingen, blaasontsteking, obstipatie, slapeloosheid, oedeem, (lichte) hoge bloeddruk. Als er geen klachten zijn kan voetreflexologie preventief ingezet worden om klachten te voorkomen en voor een stuk ontspanning voor moeder en kind. Behandeling door een reflexzonetherapeut is een goede aanvulling, maar vervangt nooit de verloskundige of gynaecoloog.

Praktische informatie:
De cursus wordt gegeven door Marieke Stutvoet van praktijk Giovida in Oud-Beijerland.
Voor meer informatie kan je de website bezoeken: www.praktijkgiovida.nl.
Je kan ook telefonisch contact opnemen via tel. 0186 - 6 126 33 of 06 - 31 68 26 12.

SPOED CONTACT