Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga biedt aanstaande moeders de mogelijkheid om op een bewuste manier met de zwangerschap om te leren gaan.
Zwangerschapsyoga is een combinatie van fysieke oefeningen (Asana’s), ademhalingstechnieken, ontspanning en meditatie.
Er wordt veel aandacht besteed aan de verschillende ademhalings- en perstechnieken en houdingen die essentieel zijn tijdens het bevallingsproces.

Het is een mooi moment om stil te staan bij het wonder van het zwanger zijn. Even een moment samen met je baby, waarbij ook ruimte is voor alle psychische veranderingen die de nodige emoties met zich mee kunnen brengen.
Zwangerschapsyoga is een mooie combinatie van inspanning en ontspanning en tegelijkertijd het contact maken met het ongeboren kindje. Ook zorgt zwangerschapsyoga dat je vertrouwen krijgt in je eigen lichaam en je leert naar je lichaam te luisteren tijdens alle natuurlijke veranderingen.

Praktijk Lifa werkt met kleine groepen zodat iedereen genoeg tijd en aandacht krijgt in deze bijzondere periode. Door de kleinere groepen is er ook altijd een fijne, geborgen en intieme sfeer. Tijdens de partnerles krijgt de partner handvatten om te ondersteunen tijdens de zwangerschap en de bevalling.

Praktische informatie
De cursus bestaat uit 10 lessen, waarvan 1 les een partner les is, deze kom je dus samen met je partner. Na de cursus wordt er nog een terugkomochtend gepland om elkaars baby te bewonderen en verhalen en ervaringen met elkaar te delen.

De zwangerschapsyoga lessen zijn op woensdagavond van 20.15 tot 21.30 uur.
De cursus wordt gegeven voor Linda Versendaal van Praktijk Lifa in Puttershoek.

Voor aanmelding of meer informatie check je de website www.praktijklifa.nl of neem je telefonisch contact op via tel. 06-48766139.

Ben je ingeschreven bij Kraamcentrum DAT? Dan kan je je waardebon inleveren voor 50,00 euro korting op deze cursus.

* Deze waardebon ontvang je alleen als je woonachtig bent in de regio Hoeksche Waard. Voor vragen hierover kun je bellen naar 0165 - 34 13 34.

 

SPOED CONTACT