Zwangerschapsyoga

 
Gemiddeld genomen kiezen vrouwen tegenwoordig bewuster voor onze zwangerschapscursus, ze willen bewust de zwangerschap beleven en goed voorbereid zijn op de bevalling.

De cursus is een moment gericht op jou en het kindje in jouw buik. Het helpt je ontspannen tegen de bevalling aan te kijken, omdat je handleidingen worden gegeven om een bevalling te dragen.

Zwangerschapsyoga is een mooie combinatie van inspanning en ontspanning en tegelijkertijd het contact maken met het ongeboren kindje. Ook zorgt zwangerschapsyoga dat je vertrouwen krijgt in je eigen lichaam en je leert naar je lichaam te luisteren tijdens alle natuurlijke veranderingen. Door de yoga/ontspanningsoefeningen leer je je lichaam beter kennen, je leert spanning te lokaliseren en los te laten. Het leren kennen van je adem en deze te kunnen inzetten bij het opvangen van je weeën neemt een belangrijk deel van de lessen in. Deze oefeningen zijn een grote steun bij de bevalling.

De cursus heeft als doel je voor te bereiden op je bevalling. Tijdens de partnerles krijgt de partner handvatten om te ondersteunen tijdens de zwangerschap en de bevalling.

Praktische informatie

Je kan deelnemen aan de zwangerschapscursus vanaf de 20e - 25e week. Eerder kan prima, later liever niet. Dan heb je nl. te weinig tijd om je alle adem- en ontspanningstechnieken eigen te maken. De cursus bestaat uit 10 lessen.

De cursus wordt door verschillende aanbieders gegeven:

Massagepraktijk Nina Praktijk Lifa
Gebouw van de Yogabloem
Wilhelminastraat 13
Mijnsheerenland

 

Docente: Nina van der Meulen
Tel. 06 - 31 68 26 12

Dance -en Sportstudio Hoekschewaard
Laning 10
Puttershoek

 

Docente: Linda Versendaal
Tel. 06 -  48 76 61 39

Voor meer informatie kijk je op www.massagepraktijknina.nl of www.praktijklifa.nl

Als je je wilt inschrijven voor de cursus, dan kun je via bovenstaande telefoonnummers contact opnemen met desbetreffende docent.
Ben je ingeschreven bij Kraamcentrum DAT? Dan kan je je waardebon inleveren voor 50,00 korting op de cursus zwangerschapsyoga*.

Voor vragen hierover kun je bellen naar 0165 - 34 13 34.

* Deze waardebon ontvang je alleen als je woonachtig bent in de regio Hoeksche Waard.

 

 

SPOED CONTACT