wangerschapsyoga

 

In alle hectiek van het dagelijks leven is het best lastig bewust zwanger te zijn. Te voelen wat er in je lichaam gebeurt en met je buik mee te groeien naar het bevallingsmoment toe. Te genieten van het contact met je kindje. Je hebt negen maanden om moeder te worden en klaar te zijn voor alle spannende nieuwe dingen die gebeuren.
Tijdens de lessen krijg je handvatten om ook in de hectiek van de dag, op een simpele manier bewust zwanger te zijn. Er worden nieuwe inzichten aangeboden over de dingen die op je af komen. Tips om op een natuurlijke manier om te gaan met de kleine ongemakken die bij een zwangerschap horen.  Natuurlijk wordt er ook gebruik gemaakt van oefeningen en houdingen om het lichaam in conditie te houden en te ontspannen. Met het groeien van je buik zullen ook de kleine ongemakken groeien. De oefeningen helpen je om deze ongemakken zo klein mogelijk te houden.

Je oefent het gebruik van adem voor tijdens de bevalling en leert je ontspanning vast te houden. Je aandacht naar binnen richten en bewust te blijven van dat wat er in je lichaam gebeurt.
Zwangerschapsyoga werkt mee aan een vitaal en soepel verloop van de zwangerschap en bereidt je fysiek en mentaal voor op de bevalling. Het biedt je een moment van rust in de week waar je naar uit kunt kijken!
Voor de Zwangerschapsyoga lessen biedt Bodyline een strippenkaart aan, waardoor je niet gebonden zit aan een abonnement. Je kunt deze aan de balie verkrijgen. In overleg met de docent kun je aan aangeven tot wanneer je de lessen volgt in je zwangerschap.

Locatie en aanmelden
Heb je interesse in deze cursus? Neem dan contact op met de docente Wendy Remery.
De cursus wordt gegeven in:

Healthcenter Bodyline
Terneuzen
Tel. 0115 - 69 77 73
E-mail: wendy@healthcenterbodyline.nl
www.healthcenterbodyline.nl

SPOED CONTACT